Lavenderhomeblog

Inspirációk a levendulával borított francia vidék, az angol country és a svéd otthonok világából.

Rólam

2016. szeptember 27. 17:29 - Lavenderhomeblog

A kellemes környezet és a meghitt lakásbelső mindig is fontos volt számomra, így különös izgatottsággal fogtam hozzá első saját otthonom felújításához és berendezéséhez. Azt tudtam, hogy az angol és francia vidéki házak, illetve az IKEA-ban található belső terek stílusát vegyítve szeretném kialakítani a lakás egyéni hangulatát, s ehhez kezdtem el inspirációkat keresni az interneten. Akkor szembesültem vele, hogy bár egyre több igényes lakás-design blog van a neten, de ezek jellemzően vagy a modern, vagy a tipikus country stílus lakásbelsőit mutatják be, s a kettőt ötvöző, a hétköznapok embere számára is hasznosítható ötleteket csak ritkán leltem fel. Így, többnyire a külföldi lakberendezési oldalakat böngészve inspirálódtam saját otthonom kialakításához, s a munka során a lakberendezés, a régi tárgyak újjávarázsolása, és néhány aprósággal a kellemes enteriőrök megteremtése még inkább szenvedélyemmé vált.

Ha lenyűgöz a levendulamezők látványa és a vidék hangulata…, ha szeretnéd szebbé varázsolni környezetedet…, ha otthonodban felfedeznéd a rejtett szépségeket, s mindehhez ötleteket keresel, ez a blog Neked szól.

Légy akár rendszeres, akár csak alkalmi olvasóm, bízom benne, sikerül örömet vinnem mindennapjaidba a modern country stílusú, inspiráló enteriőrök, hangulatképek bemutatásával és hasznos lakberendezési tippek adásával. A lakásbelsők mellett izgalmas recepteket is találsz az oldalon, amelyekkel garantálom, hogy az otthoni meghitt esték és baráti összejövetelek még emlékezetesebbekké válnak majd.

Kellemes böngészést kívánok az oldalon!

Eszter

fooldal.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lavenderhome.blog.hu/api/trackback/id/tr2911747571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása